top of page

Over mij

IMG_6903.JPG

Gepassioneerd en gedreven. Dat is waarschijnlijk de beste manier om mij, Isabelle Hanssen geboren op 3 april 1994 in Nijmegen, te beschrijven. Ik begon met freestyle skiën in 2009 en sinds toen is mijn hele leven veranderd. Het werd een volledige verslaving en ik kan je vertellen dat er geen beter gevoel is dan voor het eerst met succes een nieuwe truc te landen. Ik werd verliefd op de speelse, creatieve en vooruitstrevende kant van de sport en later op het competitieve deel. Het skiën heeft me al op veel verschillende plekken over de hele wereld gebracht.
 
Ik ben een halfpipe skiester. Het gevoel van met succes landen bij een run, op het moment dat het er het meest toe doet, valt niet te beschrijven. Mijn passie voor skiën en wedstrijden dwingt me om het beste uit mezelf te halen, om mijn volledige potentieel waar te maken.

Ik heb moeilijke tijden meegemaakt met blessures, maar ik zal het nooit laten gebeuren dat ik niet weer op de ski’s ga staan. De passie voor skiën zit diep bij mij. Ik houd zoveel van skiën, dat slechts één goede dag skiën al het andere waard is. Ik ski niet omdat ik van het gevoel van skiën houd, ik ski omdat het me het gevoel van leven geeft.

Mijn focus ligt erop om elke minuut die ik op de ski’s heb volledig te benutten en geen dag gaat daarbij verloren. Het is mijn doel om de beste skiër te worden die ik kan zijn en mijn volledige potentieel te bereiken. Daarnaast wil ik het freestyle skiën in Nederland promoten, om de community te helpen groeien en meer ondersteuning te creëren voor de skiërs hier.

De afgelopen jaren reisde ik de hele wereld over om op hoog niveau deel te nemen aan internationale halfpipe-wedstrijden.

Photo by Halux Visions
bottom of page